Privatfotograf


Søger du en privat fotograf, der kan indfange stemningen fra din bryllupsdag? Eller vil du bare gerne forevige dine børn eller din familie i form af flotte portræt- eller gruppebilleder?

Med Stærdal FotoGrafisk som din private fotograf er du altid sikret et skræddersyet produkt, der imødekommer dine krav og forventninger – uanset om du ønsker at forevige en særlig begivenhed eller en lykkelig stund, eller om du har brug for professionelle portrætfotografier af høj kvalitet til julegaven eller til væggen derhjemme.


Privatfotograf med dine ønsker i centrum

Vigtige begivenheder i dit liv kan ikke tages om – men de kan foreviges i et fotografi. Det perfekte foto kommer dog ikke af sig selv. Det kræver kreativitet, erfaring og viden om lyssætning at indfange de små romantiske øjeblikke mellem brudeparret eller den helt særlige stemning til bryllupsfesten.

Det samme gør sig gældende, når dine børn eller dine familiemedlemmer skal fotograferes. Her er det i lige så høj grad vigtigt at vælge en privatfotograf, der forstår at omsætte dine ønsker til virkelighed.

Når du er kunde hos Stærdal FotoGrafisk, arbejder jeg ikke bare for dig – jeg arbejder med dig. Enhver opgave er et samarbejde med dig, og som din private fotograf stræber jeg efter at indfri dine ønsker. Jeg bidrager selvfølgelig med min egen viden, men har du særlige ønsker til baggrund, opstilling eller resultat, er det altid udgangspunktet for vores samarbejde. Jeg ser i høj grad et samarbejde som en sparring, hvor jeg også er interesseret i dine input og kreative forslag.

Privatfotograf og grafiker - portrætfoto, bryllupsbilleder og familieportrætter...

Jeg er uddannet portrætfotograf og reklamefotograf fra Medieskolerne i Viborg, og jeg har derfor en bred viden og en god helhedsforståelse. Men det er i lige så høj grad min glæde ved variation og min lyst til at tænke ud af boksen, der er med til at sikre, at dine billeder altid bliver unikke, når du vælger mig som din private fotograf – uanset om du har behov for bryllupsbilleder, familieportrætter eller et portrætfoto.

Foruden min uddannelse som fotograf, har jeg også en baggrund som grafisk designteknolog, og jeg kan derfor også tilbyde at layoute dine fotografier. Det sikrer et skræddersyet resultat fra start til slut, når jeg som din private fotograf har ansvaret for din portrætfotos, familieportrætter eller bryllupsbilleder.

Kontakt mig, hvis du ønsker et samarbejde

Ønsker du at samarbejde med en professionel privatfotograf, der sætter en ære i at lytte til dine ønsker? Så kontakt mig for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Using Format