•    •    •

PROFESSIONEL FOTOGRAF OG GRAFIKER

Det er en kunst at tage gode billeder. Selvom man kan købe sig til et godt kamera og nemt klikke på udløseren, så er det en større opgave at få lyssætning, baggrund og motiv til at gå op i en højere enhed. 

Det gode billede handler i høj grad om lyslægning - hvad enten motivet er en person eller en genstand. Derfor er der masser af gode grunde til at vælge en professionel, når du har behov for en fotograf i Skive. 


Hos Stærdal FotoGrafisk tages der selvfølgelig højde for materiale, struktur, form og farve inden lyset lægges og billedet kan komme kassen! Vælger du Stærdal Fotografisk som din foretrukne, lokale fotograf i Skive, er du altid sikret et skræddersyet resultat med kvaliteten i fokus.

Jeg er uddannet til at lægge lys, og enhver opgave bliver ligeledes udført med højde for materiale, form og farve. Hos Stærdal FotoGrafisk leveres billeder såvel som grafisk opsætning og jeg kan derved fra start til slut, skræddersy resultatet specielt til dig! 


Grafiker og fotograf i Skive – til både private og erhverv

Stærdal FotoGrafisk er en professionel fotografisk og grafisk enkeltmandsvirksomhed, som leverer alt indenfor fotografi og grafisk layout, til erhverv og private. 
Jeg er uddannet portræt- og reklamefotograf og har desuden en baggrund som grafisk designteknolog. Jeg arbejder tæt sammen med trykkeriet VIBLA, som jeg også deler adresse med. De kan levere stort set alt, så længe der er tryk på! Jeg kan altså varetage hele processen fra start til slut – og ikke mindst sikre dig et skræddersyet og helhedsorienteret produkt.


Som fotograf udfører jeg opgaver for såvel private som virksomheder. Jeg kan tilbyde alt fra produktfotografering og portrætbilleder af medarbejderstaben til portræt- og gruppefotografering og bryllupsbilleder, når den store dag skal foreviges. Alle kunder er selvfølgelig sikret den samme høje kvalitet og et skræddersyet produkt, når de bruger mig som deres lokale fotograf i Skive.


Lotte Stærdal Stougaard

Jeg er uddannet portræt- og reklamefotograf, fra Medieskolerne i Viborg, med base i Skive. Jeg har arbejdet i faget siden 2007, hvor jeg har haft fornøjelsen af at løse opgaver med stor variation. Jeg er ikke bange for at tænke ud af boksen, når ideerne skal på bordet. 

Jeg er desuden uddannet Grafisk Designteknolog, fra UCN Aalborg og har derfor en rigtig god helhedsforståelse.

Dine billeder er det vigtigste for mig! Det er et samarbejde mellem dig og mig, der skaber de billeder, du gerne vil have. Plus lidt mere.... Ring til mig på 2567 6017 hvis du vil høre mere eller send mig en mail. Det koster ikke noget!!


PAS FOTO

Hos Stærdal FotoGrafisk kan du få taget pas fotos. Jeg har sparet printet, så du kan betale mindre! 

Billederne tages på studiet (Jegstrupvej 4M, 7800 Skive) og sendes direkte til Skive Kommune - HUSK at du kan få dit pas lavet på hvilken som helst kommune i landet, det behøver ikke være din egen - og her ligger billederne tilgængelig i 60 dage.

Book en tid:                                                                [email protected] - ring eller SMS på 25676017


Kontakt mig for spørgsmål

Har du spørgsmål, eller ønsker du bare at samarbejde med en fotograf i Skive, der tager dine ønsker seriøst, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Udvalgte referencer

Jegstrupvej 4M, 7800 Skive   l   +45 7088 2529   l   [email protected]   l   CVR. nr. 37619140

Using Format