Grafisk materiale

 

Har du behov for at få udarbejdet grafisk materiale af høj kvalitet til din brochure eller dit visitkort? Eller ønsker du et nyt logo, grafisk opsætning af dine plakater, flyers ellers skilte?

I så fald er du velkommen hos Stærdal FotoGrafisk – en enkeltmandsvirksomhed, som er ejet og drevet af Lotte Stærdal Stougaard. Jeg er professionel fotograf og grafiker med mere end 10 års erfaring, og jeg kan således både tilbyde at fotografere og at udarbejde grafisk materiale til dine flyers, plakater, skilte, brochurer eller visitkort.

Skræddersyet opsætning af dit grafiske materiale

Grafisk materiale kan være en stor del af din markedsføring – uanset om du er en lokal virksomhed, der ønsker at skabe opmærksomhed omkring et produkt, en ydelse eller et udsalg, eller om du som arrangør eller tovholder ønsker at reklamere for et event eller en begivenhed.

Det er dog alfa og omega, at det grafiske materiale afspejler dine ønsker samt den visuelle identitet, du ønsker at kommunikere. Målgruppe, situation og kontekst har en afgørende indflydelse på farver, form og visuelt udtryk. Derfor kan du med fordel vælge en professionel grafiker til opsætning af dit grafiske materiale. Det er nemlig med til at sikre et tilpasset produkt, der matcher dine ønsker og det udtryk, du har i tankerne.

 

Få udarbejdet dit grafiske materiale i samarbejde med Stærdal FotoGrafisk

Hos Stærdal FotoGrafisk kan jeg altid tilbyde en unikt tilpasset løsning inden for grafisk materiale. Jeg er uddannet grafisk designteknolog fra UCN Aalborg, og jeg har derfor både stor praktisk og teoretisk forståelse om grafisk arbejde.

Da jeg desuden er uddannet portræt- og reklamefotograf fra Medieskolerne i Viborg, kan jeg også tilbyde professionel fotografering af motiver, materiale eller personer til dine plakater, flyers, visitkort, skilte eller brochurer. Jeg er uddannet til at lægge lys, og jeg kan ligeledes få fotografierne til dit grafiske materiale til at fremstå skarpe og visuelt fængende.

Ikke mindst kan jeg med min viden om både fotografering og grafisk arbejde tilbyde et helhedsorienteret produkt, ligesom du som kunde får samlet hele processen ét og samme sted. Jeg samarbejder desuden med trykkeriet VIBLA, som holder til på samme adresse som mig. Derfor kan jeg også tilbyde tryk af dit grafiske materiale.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Her på siden kan du opleve et udvalg af min portfolio og få en fornemmelse af variationen i mit arbejde. Har du brug for en grafiker eller fotograf, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Using Format