Erhvervsfotograf

Er du på udkig efter en erhvervsfotograf, der kan tage skarpe og professionelle produktbilleder, der får dine varer til at tage sig ud fra deres bedste side?
Så kontakt Stærdal FotoGrafisk. Her bliver du mødt af Lotte Stærdal Stougaard – en kreativ produkt- og reklamefotograf og grafisk designteknolog med over 10 års erfaring i branchen.

Derfor skal du vælge en erhvervsfotograf til dine produktbilleder

Produktbilleder - eller packshots - skaber opmærksomhed på dine produkter. Uanset om dine produktbilleder skal bruges i din webshop, i en reklame, på et menukort eller i et helt fjerde medie, er det dog afgørende, at de fremstår stilrene, præsentable og professionelle. Ikke mindst er det vigtigt, at dine produktbilleder gør dine produkter lette at genkende for dine kunder.

Det kræver dog viden om lyssætning, retouchering og opstilling af baggrund og produkt at tage gode produktbilleder. Derfor bør du altid vælge en professionel erhvervsfotograf, hvis du vil sikre, at dine packshots får den ønskede effekt: at sælge dine produkter.

Erhvervsfotograf til fotografering, retouchering og layout

Som uddannet reklamefotograf har jeg en bred teoretisk og praktisk viden om produktfotografering og branding. Jeg er uddannet til at lægge lys, og jeg har stor forståelse for, hvordan lys, baggrund og motiv virker ind på hinanden.

Samtidig er min faglige nysgerrighed og lyst til at skabe unikke og kreative resultater din garanti for skræddersyede og enestående produktbilleder. Du er altså sikret både høj faglighed og respekt for dine ønsker, når du vælger mig som erhvervsfotograf til dine produktbilleder.

Da jeg desuden er uddannet som grafisk designteknolog, kan jeg varetage hele processen med at fremstille professionelle produktbilleder fra start til slut – lige fra den første spæde idé, over lyssætning og fotografering til retouchering og layout. Jeg kan altså tilbyde ydelser inden for såvel erhvervsfotografering som grafisk arbejde – og det sikrer et helhedsorienteret og formfuldendt produkt.

Skal vi samarbejde?

Vil du høre mere om, hvordan jeg arbejder som erhvervsfotograf? Eller ønsker du et tilbud på professionelle packshots, der får dine produkter til at fremstå præsentable? Så kontakt mig for en snak – det er gratis og uforpligtende.

Her på siden kan du se et lille udvalg af mine produktbilleder og få en fornemmelse af, hvordan jeg arbejder. Jeg bestræber mig dog altid på at skabe unikke resultater, og du er således altid garanteret en personlig løsning, når du vælger mig som din erhvervsfotograf.

Using Format